Lyckas med ditt körkort hos oss i Trollhättan!

Ett körkort är bra att ha. Hos Trollhättans Trafikskola har man som ambition att alla elever ska lyckas med att ta sitt körkort efter sina förutsättningar.


I september öppnade Anna-Karin Aronsson upp portarna för Trollhättan Trafikskola som hon driver i egen regi. Trots att bara några få månader har passerat har det gått över förväntan bra och bokningarna blivit fler och fler. Till sin hjälp har Anna-Karin ytterligare en trafiklärare och en kontorist på trafikskolan. I helt nya fräscha och handikappanpassade lokaler i centrala Trollhättan mitt emot Folkets Hus är körskolan belägen.

Här erbjuder man både intensivkurser, handledarutbildningar, två olika startpaket, teoriutbildningar, riskettan och risktvåan. Samt chans till att ta enstaka lektioner om man inte vill köpa ett helt startpaket utan mer vill testa på att köra en lektion.
– Våra elevers förkunskaper är väldigt varierande. En del har kört mycket innan och andra inte. Av den anledningen blir det i stort sätt alltid en individuell plan för alla elever som börjar hos oss, säger Anna-Karin. Såhär i juletider passar många på att köpa ett presentkort på lektioner eller hela kurspaket för den delen. Fram till årsskiftet har Trollhättans Trafikskola dessutom många fina erbjudanden och rabatterade priser, plus att man får en surfplatta vid köp av det större startpaketet.
– Att vi för tillfället har premieerbjudande i form av en surfplatta, är också till fördel när man läser teorin som endast finns att tillgå i digital form, menar Anna-Karin.

Tack vare att teorimaterialet är digitalt så uppdateras det också automatiskt. Så då slipper man köpa dyra böcker som har hunnit bli ogiltiga innan de knappt ens hunnit lämna tryckeriet. Trafikregler ändras och det kommer nya hela tiden. Det finns många fördelar med att välja en mindre trafikskola. Inte minst att kontakten med din trafiklärare blir mer personlig. Trollhättans Trafikskola är dessutom fristående som bidrar till att de kan erbjuda lektionstillfällen förlegat både under kvällar och helger.
– Vilket många upplever som en stor fördel, då många inte har möjlighet att ta ledigt under dagtid pga. arbete eller andra anledningar, säger Anna-Karin.


Hemsida

Olof Palmes gata 13, Trollhättan

Mail info@trollhattanstrafikskola.se
Telefon 0520-100 16