Vägledning – till det undermedvetna

Många går runt med tankar om vad framtiden har att erbjuda. Kanske är du vid ett vägskäl i livet och behöver prata med någon som kan hjälpa dig till rätt beslut. Då finns Sierska.se – linjen som hjälper dig genom livets svåra beslut.


En av medarbetarna på Sierska.se är Cina. Hon föddes med en medial gåva. Något som hon förstod först senare i sin ungdom. Under ungdomsåren på 60-talet var dessa förmågor fortfarande tabubelagda, och föräldrarna blev skrämda när dottern uttryckte sina förmågor. Det ledde till att hon valde att förtrycka sin gåva. När Cina var runt 40 år valde hon att inte längre dölja vem hon var. Hon började att gå hos ett medium som hjälpte henne att ta tillvara på sin gåva.
– Min första kontakt med ett medium var starten på en förändring i mitt liv. Jag ägde tidigare en New Age-butik där jag ofta anordnade kurser och seminarier med erfarna medium. Men efter ett tag kände jag att jag ville utveckla mina förmågor. Jag valde därför att fördjupa och utveckla dessa under ett år, berättar Cina från Sierska.se. Med mångåriga erfarenhet om tarot, symboler och symboltolkning, Carl Jungs lära och historien bakom tarotkonsten är Cina rätt person när du behöver guidning i livet. Utöver tarot har Cina även gedigen erfarenhet av numerlogi. Numerlogin är läran om tals unika innebörder för vem du är och grundar sig i Pythagoras lära från 500 f.Kr.
– Jag brukar säga att Tarotkorten öppnar inre dörrar. Psyket består av 20 procent av det vi är medvetna om och 80 % som ligger i det undermedvetna. Genom Tarotkorten kan jag hjälpa människor att komma i kontakt med sitt inre, berättar Cina.

siarecina

 

Många exempel på spännande samtal
– Bara här om veckan kontaktades jag av en man som var mitt i en jobbig period i livet. Hans bror hade nyligen gått över till andra sidan och han var förtvivlad. Under vårt samtal fick jag bilder av hästar som jag inte kunde släppa. Det kändes märkligt att avbryta mannen under samtalet. Men senare visade det sig att broderns stora intresse varit hästar och travspel och att han nyligen hade spelat bort en större summa pengar, berättar Cina.

Sveriges främsta mediala förmågor

Sierska.se har samlat Sveriges bästa kvinnor och män med mediala förmågor på samma plats. Genom hemsidan kan du se vilka som är inloggade. Om du exempelvis söker Cina, men hon för tillfället inte är inloggad, får hon reda på det för att snabbare kunna hjälpa dig. – Vi möter människor i olika skeden i livet. Något som medför att vi som jobbar här måste vara stabila i oss själva innan vi kan hjälpa andra, berättar Cina.


Hemsida

Telefon:
0939 200 40 66
060 14 01 90