Shamanen hjälper människor och djur

Shamanen hjälper människor och djur

Visdomsbäraren Kristina Urdarmåne, vars äkta identitet är en rosa älva, vill hjälpa människor och djur och hon kanaliserar sin healing och sina budskap som shaman.
– Jag har alltid varit andlig, säger Kristina. I min familj har sånt inte uppmuntrats, men det har ändå funnits i släkten, berättar hon.


Men hon förstod inte hur stark hennes gåva var förrän Terry Evans, mediet känd från bland annat tv-programmet ”Det okända”, höll i en kurs som Kristina anmälde sig till. Då talade han om för henne att hon var en healer och en magisk häxa från skogen, i positiv bemärkelse.
Kristina har också en bakgrund med vetenskaplig skolning som sjuksköterska och djursjukvårdare och hon vill se sin verksamhet som komplementär till den ordinarie veterinär- och humanvården.
Hon samarbetar med andra professionella som också har helhetstänk. Kristina verkar bortom tiden i universell vit tids healing. Det innebär att det inte får finnas några klockor i rummet när hon arbetar.

Terapihundar på recept
Efter att hon genomgått en svår period i livet efter misslyckade försök att bli gravid blev Kristinas schäfer Cywill med valpar vilket hjälpte henne komma över sorgen.
Det var så Kristina fick idén till sina terapihundar – Hund på recept – 2014, och hon förmedlar nu dessa hundar genom Urdarmånes Kennel till människor som behöver dem.
– Det är väldigt viktigt att rätt hund kommer till rätt hem. De som ansöker ska därför vara så utförliga som möjligt i sina beskrivningar rörande skälen för ansökan för att matchningen ska bli bra, säger Kristina.
Dessutom har hunden en fri vilja och Kristina tillmötesgår även hundens önskemål om placering.
Det är som medicinska hundar i hemmen till barn med särskilda behov som valparna med deras starkt helande kraft gör störst nytta.
Att Kristina har en omvittnad andlig förmåga och hjälpt både människor, katter, hundar, hästar och andra djur finns det gott om exempel på.

”Att hon kunde veta det är otroligt!”
Maria Kring, en djur- och människoakupunktör berättar om en av alla de gånger hon fått hjälp:
– Min hund Frasse hade varit sjuk sen han var valp. Det var problem med magen och nåt fel med käken fast röntgen inte hittade något. Men jag hade inte berättat nåt för Kristina om Frasse och hon hade inte träffat honom. Han satt i bilen, och när vi gick mot bilen och hon såg honom som hastigast genom fönstret sa hon bara ”Han har problem med käken!”
– Att hon kunde veta det är otroligt!
Efter det behandlade Kristina Frasse med healing och Maria berättar att Frasse blivit en mycket gladare, lugnare, tryggare och friskare hund av det.


Hemsida