Exklusiva designmöbler och accessoarer för din bästa vän

Exklusiva designmöbler och accessoarer för din bästa vän.

Många vill inte investera i möbler till sina husdjur för att de tar plats och förstör den övriga inredningen. Miwo® Design är företaget som erbjuder trendiga möbler och tillbehör som kommer älskas av såväl dig som din lurviga vän.


Anna Larsson hade jobbat som designer i klädbranschen i många år och vid sidan av det alltid haft djur och heminredning som intressen. Tillsammans med sina brorsbarn växte idéen fram till att designa och tillverka egna möbler och accessoarer till hund och katt, som de producerar och säljer genom sitt företag Miwo® Design.

Tre unika serier
Sortimentet utgår ifrån de tre serierna- Torpa, Berga och Liden. Det finns en röd tråd genom hela Miwos produktsortimentet, som återspeglar skandinavisk design. Möblerna finns som standard i färgerna svart, grått och vitt men möblerna görs på beställning, så har man en egen favorit så kan man beställa det.
– Vi använder oss av olika träslag från massiv ek och valnöt som framförallt är tydliga i Lidenserien, berättar Anna.
Signaturmönstret som återfinns på flera av de textila varorna är ett gammalt nordiskt mönster som Anna hittade och blev förälskad i.
– Förutom att vi vill designa snygga tidlösa produkter, vill vi både arbeta med kvalitématerial, bra samarbetspartners och en tydlig miljölinje, säger Anna.

“Det finns en tanke bakom den runda formen,”

Kungliga kattbäddar
Katter är ju inte direkt kända för att nöja sig med det näst bästa. Vare sig det handlar om mat eller sin sovplats. Bäddskålen med valbara tillbehörsattribut att ställa den på (om man inte vill ha den på golvet), är en given favorit för katter med anspråk.
– Det finns en tanke bakom den runda formen, säger Anna. De allra flesta katter älskar att få kurra ihop sig i den runda gosiga skålen. Som dessutom är en lika snygg inredningsdetalj.
I serien Berga ingår ett staplingsbart bord och bädd i färgerna svart, grått, vitt, ek och valnöt till katten och en hundsäng i fem färger med järnhjul i gammaldags industristil.
Kattborden kan kombineras i all oändlighet.
Man kan stapla en egen klätterställning med plats för lek och bus, mat- och sovplats.
Utöver snygga katt och hundbäddar, finns mängder av andra fina produkter såsom transportväskor i olika färger och utföranden, klösträd, leksaker och trendiga accessoarer som också designas av Anna såklart.
– Vi ser ljust på framtiden och det finns en tydlig ambition att fortsätta utveckla fler produkter, avslutar Anna.


Alla textiler är lätta att tvätta.
Alla möbler är tillverkade på ett litet möbelsnickeri i Borås.
Alla nya produkter testas och godkänns av en speciell kommitté som består av 6 katter och hunden Nemo.
Glöm inte spana in Miwo på SKK:s Hundutsällning på Ryda Fältet, Borås 1–2 juli. Då har du också möjlighet att känna på alla produkter, delta i tävlingar och ställa frågor om sortimentet och köpa dina favoriter på plats.


Hemsida
Mail: info@miwodesign.com
Telefon: 033-720 69 89