Med sin passion som yrke

Jenny ville till en början arbeta som dagisfröken men intresset för bilder tog överhanden. Hon fick sin första systemkamera när hon var 12 år och har sedan dess fortsatt att föreviga ögonblick med kameran.


Jenny har alltid haft ett brinnande intresse för fotografering, men det var i Kalifornien som passionen blev hennes yrke när hon drev studion Memories by Jenny i tio år.
– I Los Angeles vidareutbildade jag mig inom foto med den framgångsrika fotografen Ana Brandt. Av henne har jag lärt mig mycket om professionell fotning och marknadsföring, säger Jenny. Nu har det gått 1,5 år sedan Jenny öppnade sin studio på Södermalm men i och med att hon flyttat ut till Värmdö skall den säljas. Därför utgår hon nu från den nya lilla studion vid hennes hem, men många av hennes kunder är ändå ”hemma hos” där hon fotar de flesta.memorys
– Det händer något magiskt när jag får kameran i mina händer och jag känner att jag hamnat rätt säger Jenny. Jag vill med hjälp av min kamera locka fram bilder som betyder mycket för mina kunder. Då känner jag att jag som fotograf har lyckats ge er ett extra ”Memories by Jenny-moment”. På meritlistan finns många stora namn som Martin Melin, Samuel Fröler och Anna Book. Hon har även fotat flera familjeporträtt samt är idolfotograf åt Maria Montazami.

Bilder som hyllar kroppen

När hösten närmar sig är det dags att börja tänka på den där speciella julklappen till din kärlek. Ett populärt inslag i studion är boudoirbilderna, som hyllar kroppens härlighet. Boka in din härliga tjejkväll med Jenny och kör ett Boudoirparty hemma hos dig eller kanske i en hyrd hotellsuite.
– Bjuder du in sex vänner som också tar sina Boudoirbilder, bjuder jag på din plåtning. Brukar alltid vara en jätterolig kväll! Säger Jenny.


Hösterbjudande!
4 Memories by Jenny firar nu två år i Sverige och detta vill jag fira med mina härliga kunder! Under november månad vid bokning av din Boudoir/Dudeoir fototagning ger jag dig en extra mini-fotobok (värde 500:-). Bästa julklappen! Kom ensam, med din kärlek eller boka ett Boudoirparty med tjejgänget. En oförglömlig kväll!

Boka idag: jenny@memoriesbyjenny.com
Tel. 072-500 29 80
Mera info på hemsidan Memoriesbyjenny.com